maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kerttu kertoja
Jaaha, minut on nakitettu blogin kertojaksi-
Kerttu kertoja. Mutta missä ne nakit on.....?                     Viime aikoina on pidellyt kiireitä, kävimme ensin kylpylälomalla Saimaalla.


Joka-aamuinen nakki seisovasta pöydästä maistui, mutta pöhköt omistajamme laittoivat meidät kylpyhuoneeseen nukkumaan. No, olimme läkähtyä lattialämmitykseen eikä pimeässä nähnyt vesikippoakaan. Onneksi Suikero toiminnan tyttönä ilmoitteli puolen yötä asiasta ja tajusivat siirtää meidät lopulta huoneen puolelle. Suikero nukkui tapansa mukaan loppu loman vaatekaapin alahyllyllä ja minä tietysti omassa pedissä.
 Olimme juuri ja juuri päässeet takaisin kotiin ja saaneet kippomme ja vinkulelumme purettua kasseista kun meille tulikin sukulaisia vierailulle! Yllätys oli mieluisa, mutta kaapin paikan määrääjää haettiin aluksi varsinkin Suikeron toimesta. Aika pian homma kuitenkin lutviutui ja meillä oli lokoisaa siskolikan, mummon ja Saimin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että te koiruudet saavuitte tänne Blogistaniaan. Minä ainakin alan fanittamaan teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukavaa MariLi että fanitat meitä:) Voisit liittyä myös lukijaksemme niin niitä olisi jo kaksi:) Me vasta harjoitellaan tätä hommaa ja siksi nämä tekstit on välillä vähän miten sattuu, varsinkin väritys vähän askarruttaa mutta keksimme ehkä jotain vielä!

      Poista