perjantai 11. toukokuuta 2012

Ampuma-aseita ja nirsoilua

Hei taas, haluaisin välittää tätä kautta viestin maailmalle että meitä on alettu ampua kotona...Tai takapihalla...ihan ilman syytä....tai no, sitten jos me haukutaan....tai no, jos me haukutaan eikä uskota kieltoa.

Me vähän vaan haukutaan ohi kulkeville ihmisille ja koirille. Mutta ei me enää viitsitä niin paljon kun sitten on turkki ihan märkänä. Apua!





Yök!
Olen tässä pitänyt vähän kevätdieettiä koska sain pyyhkeitä mahan ympärille kertyneistä makkaroista taannoin..syön vain mamman kädestä ja mielellään tyynyllä muutaman papanan enkä aina niitäkään.










Noo, jotain sitä on kuitenkin koira parankin henkensä pitimiksi syötävä. Vatkuttimista me saadaan yleensä aina nuolla kermavaahdon jämät, nam, nyt oli tosin pottumuusia mutta menee sekin alas!

2 kommenttia:

  1. Hitsi, noi dieetit ei ole kivoja. Maako kärsi oman dieettinsä neljän päivän vatsatautina. Lääkäri oli sitä mieltä, että vaimoon tarttuu myös.. Niinno, lääkärihän ei voi tietää millaisissa eritteissä vaimo on karaistunut työnsä puolesta. Eli ei tarttunut vaimoon. ;) Iloista toukokuuta! Me yritetään kyläilyä, paremmalla onnella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maakoa, siitä tulikin sitten kunnon tauti! Ei tarttunut pyörän välityksellä onneksi tännekään päin:) Pyörä on pelannut loistavasti ja saanut uuden satulan ja korin. Tervetuloa vaan kyläilemään, nähdään tässä kesällä!

      Poista