maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesää

Alkukesän puuhiin on kuulunut pihakalausteiden tuunausta aina kun sade on pysynyt poissa...Minä tyydyin katselemaan ja paistattelemaan vieressä, Suikero onnistui tietenkin tökkäämään tassunsa maalatulle takapihan kynnykselle..


Yhtenä päivänä meille laitettiin jotain kummaa tököttiä niskaan, turkki meni ihan suttuun. Sitten ihmiset eivät uskaltaneet jättää meitä keskenään kun Saimi putsaa aina minun turkkia, ettei sille käy mitään. Niin laittoivat minut sitten laatikkoon, Suikero tosin päivysti vieressä koko ajan, hmmmph ei hetken rauhaa.

Juhannuksena me matkustettiin ihmisten mukana jonnekin missä oli ihan mukavat oltavat. Saatiin makkaraa ja pihviäkin grillistä ja Suikero kävi sohvapöydällä maistamassa salmiakkia, sipsiin se ei ehtinyt koskea. Mutta sitten se nukkui melkeen koko ajan, vaihtoi välillä vaan paikkaa.
Saimi kesätöissä
Tänään Saimi poistui mamman kanssa kahdestaan, se on harvinaista. Se kävi kuulema rokotuksessa ja oli ollut niin mairea Camilla-tädille, itse puren siltä sormet irti kun se lähestyy ruuttansa kanssa. Mutta minä kyllä luulen että Saimi on saanut kesätyöpaikan kuvasta päätellen. Todella epäreilua! Sitten se oli illalla taas niin puhki että pötkötti tyynyssään kun MINÄ olisin halunnut leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti