maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kaksoset

Lailaalalaa, kevät jotenkin sykkii sydämessäni ja olen nuorentunut ainakin kolmekymmentä vuotta! Tai kolmetoista....vai oliko se kolme...no kuitenkin.
 Kaivelin yhtenä päivänä bioroskista  ja ah niin ihanaa kahvin suodatinpussia, mutta samperin Saimi paljasti minut ja vei avokadon kuoret kylppäriin. Mamma arvasi heti että olen hommissa...jouduin tukkapesulle kun olin ihan kahvissa.


Jatkoin sitä hulluttelua vielä mökilläkin ja menin sohvan selkänojalle nukkumaan vaikka yleensä pelkään korkeita paikkoja. Mutta nythän on kevät, elän vaarallisesti!Olen kuullut myöskin että joku UV-säteily on vaarallista ja että sitä saa auringosta. Onkohan se UV UuniVasikkaa, slurrpps, olen koittanut oleilla paljon auringossa koska vasikka ei minusta kuulosta vaaralliselta. Eipä sitä ole kyllä näkynytkään, hmph....

Elän vaarallisesti!


Suikero ei tapansa mukaan jaksa olla paikallaan vaan nuuskii pitkin tonttia. Ei paljon kannattaisi. Pääsiäisenä meissä oli paljon punkkeja mutta minuun ei takertunut yksikään. Suikeroon takertui ja Mamma löysi sen vasta viikon päästä kun se oli jo iso. Minä katsoin kun mamma kiskoi ja repi pihdeillä ja Saimi vikisi ja sen turkkia lähti tukkoina. Mutta sitten se punkki lähti irti ja Suikero sai kamalasti haleja ja rapsutuksia ja sitä tutkittiin monena päivänä. Olen vähän miettinyt että hommaan ehkä semmoisen punkin ensi kerralla mökiltä.
Saako täältä niitä punkkeja?!
 
Se pääsiäinen olikin raskasta aikaa. Kun me oli etsitty makkaran jämiä ja punkkeja heinikosta minä sammuin pelikorttipöytään.
 
Seuraavana päivänä grillattiin onneksi jauhelihapihvejä, minä pidän pienestä grillistä, se on juuri minun nenän korkeudella ja voin vahtia pihvejä, läähläähläähslurrrrps...
Piffin paistaja=maistaja
 
 
 Mutta ei me aina olla maalla, lauantaina me pakattiin meidän city-laukut ja lähdettiin Joensuuhun hotellilomalle. Menomatkalla pysähdyimme Karvion kanavalla, mamma on kuulemma lapsuudessaan käynyt siellä. Minua vähän hirvitti, vettä ja kaikkea...
 
Mutta pian me oltiin jo perillä ja päästiin haistelemaan nähtävyyksiä. Hmmm, patsas, joku suuri on mennyt tästä, ehkä dalmatialainen.


 
 Mutta hei mikä katsomo tämä on, mikä matsi täällä menee!!? Aika vähän katsojia, haluaisin äksöniä ja siskolle nakkisämpylän!!! T:Saimi
 
 


Me oltiin pukeuduttu mamman kanssa sävy sävyyn ja yksi mies luuli minua ja Kepaa kaksosiksi. Minä haukuin sille että eihän me voida olla kun minä olen Redenstam ja Kepa on Spunky`s mutta ei se tajunnut!
Kaksoset
 
 Meidän hotellihuoneessa oli tosi kuumaa kun ilmastointi ei kai toiminut, mutta minä päätin olla urhoollinen ja otin lisää sitä UV.ta. Zuikero Zippasi, hah.

  

Aamulla me saatiin lihapullaa ja mentiin taas ulkoilemaan ja sen pituinen se.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti