sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Boksi numero kaksi

Saimi täällä!

Meillä on ollut viime aikoina uudet kuviot. Molemmat ihmiset lähtee pois aamulla ja minä ja Kerttu saadaan olla päivällä kylpyhuoneessa. Siellä on iiihanan lämmin lattia ja ruotsalainen Ikeasta ostettu tunnelmavalo. Sitten ne tulee taas kotiin ja meidän hommat alkaa. Pitää haukkua ja riehua, ja koska Kerttu ei juurikaan auta minua, joudun työskentelemään ahkerasti. Siksi olenkin ollut vähän ärtynyt Kepalle ja me otetaan välillä yhteen, varsinkin jos lähdetään matkoille ja pitää mennä samaan laatikkoon.

Juuri eilen me matkustettiin mamman äidille hakemaan meille niitä namipaloja ja me riideltiin eteisessä niin kovasti Kertun kanssa, että ihmiset pysähtyi Mustiin ja Mirriin ja meni ostoksille. En tiedä miksi en päässyt mukaan, siellä olisi otettu muotokuviakin ja minä jos kuka tiedän miten posetetaan ja haukutaan! No, me odoteltiin autossa Kertun kanssa ja kun ihmiset tulivat takaisin niillä oli mukana uusi boksi! Ne höpisi jotakin että Kerttu on sen ansainnut mutta olin ihan että "ei voi olla totta, tuo minun on saatava!" Se on aika trendikäs, niinkun minäkin!


Illalla kotona minä tutkin laatikon läpikotaisin ja totesin että sehän on deluxe-malli! Kippo ovessa joka on taatusti tarkoitettu herkuille ja punainen patja mihin en kyllä aio suihauttaa pissaa..ainakaan paljoa.

Ensin emmin että voikohan sinne mennä edes sisälle, sattui tuo karvan lähtökin tähän saumaan...  Mutta sitten ajattelin että ei sen niin väliä!


Tämä on hyvä ja minun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti