sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

"Kevät"siivousta


En voinut sille mitään, minua pissitti!
Saimi on ollut supertuhmana viime viikot. Se aloitti mökillä karkaamalla aitauksesta yhtenä yönä taannoin. Sitten se jatkoi sitä samaa kotosalla ja lähti yöllä lipettiin aitauksestaan....ja pissasi sohvalle. Hyi olkoon, ihmiset oli tosi pahalla päällä. Meillä on juuri sohva vaihdettu ja tämä on jo kolmas sohva mihin se pissi. Sitä oli mennyt rahiin ja yhteen patjaan ja mamma pesi niitä suihkussa ja tuuletti ulkona. Sitten se homma jatkui vielä tällä viikolla kun Suikero suihautti kylpyhuoneen matollekin päivällä vaikka viimeksi se leuhki ettei tee siihen mitään. Ja pökäleitä se on tehnyt kylppäriin myös. Oikea haisunäätä, ush!

 Onneksi meillä on ollut muutakin ohjelmaa kun Saimin jälkien siivoaminen. Meille tuli pientä väkeä yökylään pitkästä aikaa. Yleensä me ei niin välitetä lapsista kun ne on aika äänekkäitä. Mutta mamman kummipoika on mukava ja jaksaa silittää minua.
 Sitten me katsottiin Beverly Hillsin hienostochihuahua leffaa, se oli aika hyvä. Me kuunneltiin vähän kun koirat haukkui ja siinä oli onnellinen loppu. Yksi tyttöchihu pääsi töihin semmoisen hotellin maskotiksi. Minäkin pääsen varmasti isona, ehkä Cumuluksen. Tai Scandicin, siellähän me aina yövytään. Niillä on hyvät aamiasnakit!

Meidän vieras sai nukkua sohvalla ja ihmiset kielsi ettei me saada mennä sinne petivaatteisiin. Minä en mennyt, Suikero ei tietenkään taaskaan totellut.


Seuraavana päivänä me oltiin ihan puhki kun oli leikitty ja oltu paijattavina niin paljon. Me ei jaksettu tapella edes ketusta vaan nukuttiin kolmestaan päikkärit.


 
Mjuuh, eipä tässä kummempaa. Vähän on näädättänyt rapaiset lenkkikelit täällä Parolan poluilla. Mutta nenään tulee jo keväistä haisua, appelsiinimuffinssikos se siellä tuoksahtaa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti