perjantai 9. elokuuta 2013

Hoitopäiviä ja mökin haistelua

Ihmiset lähti ja jätti meidät, hylkäsi. Nyyyyyyh! Onneksi hoitotäti- ja setä pitivät meistä huolta ja rapsuttivat. Nukkumaan mentiin tosi aikaisin ja aamulla noustiin niin aikaisin että meitä väsytti ihan kamalasti. Mutta me päästiin usein kävelylle ja kerran minä sain päättää reitin. Se oli lyhyt koska minua nälätti. Ja nukutti. Sitten omat ihmiset tuli taas ja toi Suikerolle kävyn, minä en saanut mitään, murrrrrrrrrrr!!

Kreikkalainen käpy!
 
Aika pian me lähdettiin Sofian mökille, mutta siellä olikin koirat lisääntyneet sitten viime käynnin...Oli myös Arttu ja Luka Espanjasta. Me haukuttiin niille ensin, varsinkin Suikero, mutta aika pian me lopetettiin. Ei ne Espanjassa hauku suomeksi. Eikä me takuulla espanjaksi, hòla vaan!
 
Oletteko te hyttysiä,
 vai mitäs siellä verkon takana hengaatte?
 
Kaikki tavarat oli tosi korkealla, me ei meinattu ylettyä juomaan millään Saimin kanssa..ja sitten me saatiin niin iso vati että olisi voitu kylpeä siinä!
Haloo, minulla on janoo! Ja nälkä..

Illalla minä vähän hullaannuin ja kiipesin nukkumapaikan katolle unille...aina vaan tuota Saimia mainostavat ja ihailevat, osaan se minäkin yllättää!
Mitä sä siellä teet, tuu mun
viereen nukkumaan! 
Aamulla me päästiin taas järvelle, se on tuttua ja mukavaa puuhaa! Pojat jäi kotiin ja me tytöt päästiin kyytiin. Puhuivat jostain meidän mökistä, en minä tiennyt mitä se tarkoittaa, plääh miten kuumaaaaah! Ja mietin koska syödään niitä kylmälaukussa olleita eväitä..
Nuuh, suklaan haisua!


Saimilla on Alvinin lisäksi
jo toinen ystävä; Sofia!
 
Kun me palattiin mökille me syötiin, minun kummitäti antoi meille makkaraa, maiskis! Suikero joutui myös uimaan kun se oli ihan kuumissaan.

 
Viimeisenä päivänä me mentiin sinne mökille mikä on kuulema meidän ikioma. Me juostiin vähän rantaan ja takaisin, mutta sitten kun me olisi menty sisään syömään ja nuuskimaan niin ovi oli lukossa eikä me päästy sinne. Kuulema vasta loppukauppojen jälkeen. What, mitä tämä nyt on ?! Onko meillä mökki vai ei? Kysyy Kerttu ja Saimi.

Ovi auki!!!!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti