maanantai 3. helmikuuta 2014

Pökäleitä

Mjaaha, nyt on ollut vähän liian kylmät kelit meikäläisille. Minä osaan käydä äkkiä vaan pissillä ja juosta sisälle, mutta Suikero unohtaa välillä että se jäätyy nopeasti. Mökillä se jäi kerran kaivolle itkemään ja istumaan ja mamma joutui hakemaan sen sisälle kun sen tassut jäätyi. Amatööri, hmph. Sitten meille tuli Enni kylään ja Suikero valloitti sen sylin ja söpösteli. Hyi. 
 
Muutenkin Suikero on ollut taas aika ällö. Se vaan torkkuu ketun kanssa joka oikeasti on MINUN lelu.
 
 
Sekös minua jurppii. Mutta minultapa on lähtenyt ainakin 100grammaa kun olen laihduttanut ja syönyt dieettinappuloita! Oloni on tuntunut uskomattoman keveälle ja leikkisälle ja olenkin vähän hullutellut viime aikoina. Mökillä olen alkanut nukkua ja istua sohvan päällä, siitä on hyvä kyylätä uloskin! Ja sitten olen leikkinyt kaikilla leluillani kun minua ei enää hengästytä jos vähän juoksentelen.
 
 
Osaan minäkin hullutella!

Apua, minä vaan vähän täällä nuuskin...
 Saimikin on hieman hullutellut, mutta tapansa mukaan se menee aina yli rajojen. Mökillä yhtenä viikonloppuna se meni koko ajan sängylle vaikka sille on sanottu ettei meillä ole mitään asiaa ihmisten petiin. Se oli levittänyt kaikki mamman pehmolelutkin, argh miten noloa!
 Teki se taas tässä yksi päivä kotonakin yhden nolon jutun. Mamma päätti että Saimikin joutuu laihikselle ja antoi sille minun ruokaa. No Suikulla meni maha sekaisin ja päivällä kun me odoteltiin kylpyhuoneessa ihmisiä se teki läjiä joka paikkaan. Hyi! Siellä haisi ihan kamalasti ja minua oksetti. Mutta mitä se luikero teki!!! Hyppäsi ylälauteille saunaan mamman hiihtovaateiden päälle, ettei sen tarviisi haistella niitä pökäleitä.
 Minä olen kokenut saunoja, mutta Saimille tulee aina kuuma tosi pian. Mökillä minullekin tulee joskus kuuma, kun siellä on puusauna. Sillon me päästään pukuhuoneeseen vilvoittelemaan ja se on mukavaa. Viime aikoina Saimi on halunnut enemmänkin jäähdyttelemään kun kävi semmoinen vahinko että mamma pudotti löylykauhan sen päähän ja se pelästyi. Minulle sopii kyllä että saan olla rauhassa löylyissä!
 
 
Mjaa, mistähän tämä kuva nyt tähän tupsahti....vaikka minä olen ollut tiukalla laihiksella ei minunkaan suu tuohesta ole! Mamma teki taas sitä pannukakkua ja minä tunnistin jo kulhon kun viimeksi pääsin lipsimään siitä taikinaa. Pahus vaan että nyt se oli noin korkealla pöydällä....


Kettu ja Näätä
Hei hei, me olemme Kettu ja Näätä! Mökin vakioasukkaita. Se Saimi on ihan mukava tyttö, tykkää nukkua Ketun kanssa ja viimeksi ilahtui kovasti kun näki meidät mökille tullessaan tässä sohvalla. Tässä me torkutaan ja odotellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti