lauantai 30. marraskuuta 2013

Pelimatka

Elämä on ollut rauhatonta. Suikerolla on naistenvaivat ja se yrittää vikitellä minua joka päivä. Mamma on erottanut meidät päiväksi väliaidalla, se on ihanaa kun saan nukkua rauhassa. Illalla onkin hankalampaa ja siksi mamma nostaa minut joskus pöydälle turvaa.
Minulla ei ole omaa fb-tiliä..eikä mitään
muutakaan tiliä.....
Saimi on muutenkin ihme tyyppi, kun mamma asensi jouluvaloja se joutui siirtämään sitä omakotitaloa missä Saimi asuu. Niin sen alta löytyi kuivunut pissalätäkkö. Me kaikki ihmeteltiin miten se oli sinne tullut kun edes Suikero ei mahdu talonsa alle. Alettiin epäillä, että sillä on oma viemäri tai lemmikkirotta joka asuu sen talon alla. Jotain rapinaa olenkin öisin nurkasta kuullut...
 
Pelaajatapaaminen, Mynämäki, Hani-halli
Minähän olin entisessä elämässä KOO-VEE.n salibandynaisten edustusjoukkueen maskotti, kerrankin jouduin bussissa Ouluun pelireissulle. Pelin aikana odotin bussissa ja ajelin pitkin Oulua. Peli päättyi häviöön ja väänsin sen takia kunnon tortut hallin pihalle. Kun Suikero tuli se harrastus loppui, mutta pari viikkoa sitten me päästiin taas pelimatkalle Mynämäelle. Oltiin vaan omalla autolla että eihän siinä tunnelmaan päässyt, mutta tervehdin kyllä pelaajia ystävällisesti hallin ovella heiluttamalla häntää. Voittojakin tuli kaksin kappalein joten ei ollut tarvetta osoittaa mieltä.
Mökillä on taas käyty siivoushommissa, nyt siellä on jo lämmintä ja sohva joten se on minullekin ihan ok.
Hei me heilutaan taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti